Visas kategorijas
EN

Sākums> Jaunumi

Piedalieties 2023. gada Šanhajas IPFM (Nanjinga)

Laiks: 2023-03-08 Rezultāti: 57

Ievads IPFM Šanhajas izstādē

    Šanhajas starptautiskā augu šķiedras liešanas nozares izstāde (IPFM Shanghai) ir ekskluzīvs biznesa apmaiņas pasākums augu šķiedru liešanas nozarei. Koncentrējoties uz augu šķiedru liešanas inteliģento, taupīgo ražošanu, izejmateriālu un palīgmateriālu jauninājumiem un produktu novatorisku dizainu un pielietojumu, tas parāda augu šķiedru liešanas zaļās jaudas neierobežotu potenciālu.

Piedalieties 2023. gada Šanhajas IPFM (1)

Ievads IPFM Šanhajas izstādē

    Ningbo Chem-Plus New Material Technology Co., LTD aktīvi piedalījās šajā izstādē. Mēs pasākumā demonstrējam tās jaunākos produktu piedāvājumus, tostarp mūsu novatoriskos, videi draudzīgos un fluoru nesaturošs eļļas atbaidīšanas līdzeklis.

Piedalieties 2023. gada Šanhajas IPFM (2) 

Produkta priekšrocības

    Atšķirībā no tradicionālajiem eļļas atbaidīšanas līdzekļiem, kas satur kaitīgus fluora savienojumus, kas var negatīvi ietekmēt vidi un cilvēku veselību, mūsu produkts ir pilnīgi drošs un netoksisks. Tas ir arī ļoti efektīvs, nodrošinot izcilu eļļas un ūdens atgrūšanu, neapdraudot apstrādāto materiālu veiktspēju vai izturību.

 

Piedalieties 2023. gada Šanhajas IPFM (3)


    Mēs aicinām visus apmeklētājus apmeklēt mūsu stendu izstādē, lai uzzinātu vairāk par mūsu produktiem un klātienē redzētu, kā tie var palīdzēt veidot ilgtspējīgāku un videi draudzīgāku nākotni.